Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Mannelijke modellen

De mannelijke modellen van Mmodels

Net zoals vrouwelijke modellen, kunnen mannelijke modellen ingezet worden voor meerdere werkzaamheden. Er bestaan meerdere soorten mannelijke modellen die wij allemaal in ons bestand hebben opgenomen. 

Dressmen of male models

De meeste mannelijke modellen beginnen op een leeftijd van 18 tot ongeveer 21 jaar. Dit is een flink aantal jaren later dan de leeftijd waarop de meeste vrouwelijke modellen beginnen. Er bestaat een duidelijke splitsing in de categorie van mannelijke modellen. Mannelijke modellen tot een met een leeftijd van 34 jaar worden male models genoemd. Alle modellen ouder dan deze leeftijd worden dressmen genoemd. Deze splitsing is gemaakt omdat de meeste mannen vanaf 35 een echt volwassen uiterlijk krijgen. 

Het inzetten van mannelijke modellen

Mannelijke modellen kunnen voor veel verschillende opdrachten worden ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan catwalkopdrachten of fotoshoots. Maar mannelijke modellen kunnen ook zeker worden ingezet voor een reclamespotje of advertentie. Als model-zoekende kunt u in onze database uit veel verschillende modellen kiezen. Hierdoor zit er altijd een passend model bij voor uw opdracht. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een gespierd model, hebben wij meerdere fitness modellen in onze database waar u uit kunt kiezen. Ook als u zoekt naar een typisch 40 jarige vader, hebben wij verschillende commerciële modellen beschikbaar. 

Heeft u een nieuwe kledinglijn die gepresenteerd moet worden? Dan zijn onze fashion modellen hier perfect voor. Deze fashion modellen hebben de maten die ervoor zorgen dat de kleding het beste uit komt. Daarnaast hebben zij een bepaalde houding en looptechniek die de focus volledig op de kleding legt. 

Meer weten?

Heeft u interesse in een of meerder van onze mannelijke modellen en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze mannelijke modellen. 

Terug naar overzicht