Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

De geboden services van Mmodels

Mmodels biedt naast de modellen, hostessen en promotiepersoneel ook verschillende services. Deze  verschillen van de organisatie van een modeshow tot aan de verhuur van kostuums.  

Modellen zijn in de meeste gevallen nodig voor speciale opdrachten of evenementen. Vaak komt er bij deze opdrachten meer kijken dan alleen de modellen. Het is voor een afnemer altijd handig om de bijbehorende services in één keer te boeken. Hierbij kan er worden gedacht aan een hairstylist die zorgt voor het haar van de geboekte modellen.

Voordelen van uitgebreide services

Als opdrachtgever is het zeker handig om de uitgebreide services die Mmodels biedt, te boeken. Dit scheelt u veel tijd die anders gaat zitten in het zoeken naar aanvullende services bij andere bedrijven. Daarnaast zijn onze services van een zeer goede kwaliteit doordat wij alleen samenwerken met de beste professionals. Kortom, er zitten alleen maar voordelen aan het boeken van de aanvullende services bij Mmodels.

Volledig georganiseerde modeshows

Een van de aanvullende diensten die wij bieden is het organiseren van een modeshow. Hier komt namelijk veel bij kijken en kan als zeer stressvol ervaren worden. Wij willen graag deze stress bij u wegnemen door de verantwoordelijkheden op ons te nemen. 
Mmodels zorgt dan onder andere voor de modellen, de bouw van de catwalk en de visagie. Op deze manier hoeft u niets meer te regelen en kunt u ervan uitgaan dat er een professionele catwalkshow voor u georganiseerd wordt.

Geïnteresseerd? 

Bent u geïnteresseerd in een van onze aanvullende diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Nadat uw aanvraag binnen is, kunnen wij u voorzien van verdere informatie of een vrijblijvende offerte.