Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Welkom op Mmodels!

Mmodels is een modellenbureau die u de meest unieke modellen biedt. Al deze modellen zijn op straat gescout en hebben vervolgens een opleiding gevolgd, als ze deze nog niet hadden gedaan. Door de brede kennis van de modellen over het vak, zijn ze uiterst geschikt om ingezet te worden voor bijvoorbeeld fotoshoots en voor op de catwalk.

Mmodels heeft veel connecties binnen de modellenwereld, niet alleen met modellen maar ook zeker met andere modelgerelateerde bedrijven. Door deze connecties kunnen wij u voorzien van de beste diensten en services. 

Diensten

De opdrachtgevers van Mmodels zijn partijen die opzoek zijn naar fotomodellen, catwalkmodellen of andere modellen. Daarnaast kunnen deze partijen ook bij ons terecht wanneer het aankomt op hostessenwerk en promotiewerkzaamheden. Door de brede kennis van onze modellen kunnen deze namelijk voor meerdere soorten werkzaamheden worden ingezet. Daarnaast heeft het merendeel van onze modellen ervaring met promotiewerkzaamheden en hospitality services. Deze ervaring kunnen zij goed inzetten voor de meest uiteenlopende opdrachten. 

Onderscheidend vermogen

Mmodels onderscheidt zich voornamelijk van de concurrentie door middel van de geboden service, kwaliteit en flexibiliteit. Wij doen er dan ook alles aan om samen tot het beste resultaat te komen! Onze modellen hebben de juiste opleiding gehad en ieder model kan u dus voorzien van de kwaliteit die u verwacht te krijgen.

Daarnaast worden onze modellen geselecteerd op professionaliteit en pro-activiteit. Dit vinden wij namelijk erg belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat de werkzaamheden op de juiste manier kunnen worden uitgevoerd. 

Modellen, hostessen of promotiemedewerkers boeken? 

Heeft u interesse in een van de diensten die wij bieden? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op middels het contactformulier. Hier kunt u bijvoorbeeld vragen om een vrijblijvende offerte of om meer informatie over de diensten die Mmodels biedt.