Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Catwalkmodellen

Professionele catwalkmodellen 

Een catwalkmodel is ontstaan uit het idee om de ervaring die is opgedaan door professionele mannequins en dressmen, door te geven aan de nieuwe generatie modellen. Het werken als mannequin en/of dressmen is een specifiek vak dat over het algemeen in de praktijk wordt geleerd. Om onzekerheden weg te nemen wordt, door het geven van workshops, de basis gelegd voor een beginnend catwalkmodel.

Technieken

Een elegante wijze van bewegen, een juiste uitstraling en een goede presentatie zijn een must om succesvol te worden in de fashion industry. Onze modellen hebben daarom ook allemaal een catwalktraining gevolgd waar zij hebben geleerd om de juiste houding aan te nemen. Daarnaast hebben zij hier geleerd wat de juiste looptechniek is. Door deze kennis opgedaan te hebben, krijgen  onze modellen meer zelfvertrouwen. Hierdoor kunnen zij nog beter voor u ingezet worden als catwalkmodel. 

De modellen van Mmodels zijn ervaren en kunnen mede hierdoor goed presteren onder een hoge druk. Onder andere door de ervaring, weten onze modellen hoe zij het beste interactie kunnen krijgen met het publiek. Maar er wordt altijd gezorgd dat de focus ligt op de kleding en accessoires. 

Interesse?

Heeft u interesse in een of meerdere van onze catwalkmodellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat u wordt voorzien van meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wanneer u bepaalde eisen aan de modellen hebt, kunt u deze gelijk doorgeven. Hierdoor kunnen wij gelijk beginnen aan de voorselectie van modellen. Wanneer deze voorselectie is gedaan, worden de modellen aan u voorgesteld. U bepaalt op dat moment welke modellen voor u gaan lopen op de catwalk.

Terug naar overzicht