Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Entertainment modellen

Entertainment modellen voor een geslaagd evenement

Er bestaan meerdere soorten entertainment modellen. Over het algemeen zijn entertainment modellen ervoor om het publiek te vermaken met een van hun specialiteiten. Deze modellen zijn dus erg geschikt op een evenement. U laat hiermee altijd een goede indruk achter bij uw bezoekers. 

Candygirls

Candygrirls zijn modellen die, gedurende een evenement, snoep uitdelen aan uw gasten. Welke soorten snoep er worden uitgedeeld, is geheel aan u. Door een opvallend kostuum zijn de candygirls echt entertainment en zeer herkenbaar voor het publiek. Candygirls kunnen ook andere dingen uitdelen dan snoep, hierbij kunt u onder andere denken aan ijs of gezonde snacks. 

Gridgirls

Gridgirls zijn vaak te zien tijdens circuit races. Deze entertainment modellen staan dan in de pitsstraat. In de tijd dat zij hier staan, wordt er een merk onder de aandacht gebracht bij het publiek. Dit kan worden gedaan door de kostuums die de girdgirls aan hebben of de accessoires die zij bij zich dragen. Maar gridgirls zijn erg veelzijdig en kunnen voor meerdere werkzaamheden ingezet worden. Zij kunnen bijvoorbeeld ook bij de fotomuur op de foto gaan met de bezoekers van de race. 

Champagnemeisjes

Champagnemeisjes worden ingezet om uw gasten te voorzien van champagne of andere drankjes. Vaak dragen champagnemeisjes een sexy en classy jurk. Wanneer u andere wensen heeft voor de outfit van de champagnemeisjes, is dit ook zeker mogelijk.

Interesse in entertainmentmodellen? 

Heeft u interesse in één of meerdere van onze entertainmentmodellen en wilt u deze boeken? Neem dan contact met ons op zodat wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen! 

Terug naar overzicht