Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Kostuums huren

Passende kostuums huren voor elke gelegenheid

Het dragen van kostuums is een mogelijkheid om een evenement echt af te maken. Goede professionele kostuums kunnen net de puntjes op de I zetten en zorgen tegelijkertijd voor een professionele uitstraling. 

Uitstraling

Met kostuums kunt u een evenement een hele andere sfeer geven. Ook kunt u herkenbaarheid geven aan het personeel. Door hen allemaal hetzelfde kostuum te laten dragen, weten uw gasten dat het personeel is die hen kan helpen. Ook als u kostuums zoekt voor het entertainment van de dag of avond, kunnen wij deze leveren. De kostuums van het entertainment worden dan geheel op elkaar afgestemd zodat er een eenheid ontstaat. Dit geeft natuurlijk ook een professionele uitstraling. 

Onze kostuums zijn met de hand gemaakt en alleen de beste materialen worden gebruikt. Doordat de kostuums handgemaakt zijn, stralen ze kwaliteit en professionaliteit uit. Wij hebben al een groot aantal handgemaakte kostuums in ons assortiment. 

Als hier niet de juiste kostuums tussen zitten, bieden wij u de mogelijkheid om de kostuums geheel voor u te maken. Op deze manier bent u verzekerd van een kostuum die past bij uw evenement. Dit neemt wel een langere levertijd met zich mee, een belangrijk punt om rekening mee te houden. Het ontwerp voor het kostuum wordt, samen met u, gemaakt. Pas wanneer u het eens bent met het ontwerp, wordt de productie van de kostuums gestart. Op deze manier verzekeren wij u van een resultaat waar u gegarandeerd tevreden mee zult zijn. 

Interesse in onze kostuums?

Heeft u interesse in een van onze bestaande kostuums of wilt u een kostuum op maat laten maken? Neem dan contact met ons op voor verdere informatie over de kostuums of voor een vrijblijvende offerte. 

Terug naar overzicht