Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Modeshow organiseren

De meest professionele modeshows

Mmodels is een modellenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verzorgen van complete modeshowproducties. Wij proberen de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te vervullen door een breed scala aan show- en presentatiemogelijkheden aan te bieden. Wij verzorgen diverse shows, van kleine winkelpresentaties tot complete fashion en entertainment evenementen. Bij het organiseren van een modeshow komt namelijk veel kijken. Mmodels kan deze zorgen geheel van u wegnemen door deze modeshow voor u te organiseren. 

Catwalkmodellen

Al onze modellen hebben een opleiding gevolgd waardoor zij precies weten hoe zij het beste kunnen lopen en hoe de kleding het beste tot zijn recht komt. Wij hebben dames- en herenmodellen van alle leeftijden en maten wat zorgt voor een gevarieerde show. Bovendien bent u verzekerd van kwaliteit en originaliteit doordat wij al onze choreografieën en loopvormen zelf ontwikkelen en er regelmatig door onze modellen getraind wordt. Daarnaast hebben veel van onze modellen reeds een jarenlange ervaring als model. 

Overige aanvullende diensten

Mmodels biedt naast de modellen nog verdere aanvullende diensten. Deze diensten kunnen variëren van een presentator die tijdens de modeshow informatie over de kleding verteld tot aan promotiepersoneel die de modeshow bekend maken bij de doelgroep. Daarnaast bieden wij nog andere diensten zoals: licht geluid en bediening, organisatie en regie en als laatste nog een catwalktraining voor de modellen.

Zou u graag meer willen weten over de volledig georganiseerde modeshows of wat dit u gaat kosten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Terug naar overzicht