Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
MUA en hair

Professionele make-up en hairstylists

Vaak komt er bij een fotoshoot of catwalkshow meer kijken dan van tevoren gedacht is. Er moet bijvoorbeeld een goede visagist en hairstylist zijn om de modellen er op en top uit te laten zien. Mmodels biedt u de mogelijkheid van het huren van een make-up artist of een haarstylist.

Make-up artist

De make-up artists van Mmodels hebben veel ervaring en maken de mooiste creaties. Daarnaast weten zij uw wensen goed om te zetten in een echte make-up look. Maar ook voor adviezen en een deskundige blik bent u bij onze Make-up artists aan het goede adres. Door de jarenlange ervaring weten zij precies wat de mooiste make-up is bij bepaalde outfits of kleuren. Zo komt u altijd tot het beste resultaat. Kortom, voor een mooi en uniek resultaat kunt u zeker terecht bij een van onze make-up artists. 

Hairstylist 

Een hairsylist is onmisbaar bij een catwalkshow, fotoshoot of een ander evenement. Mmodels heeft een ruim aanbod aan hairstylisten die voor de mooiste kapsels kunnen zorgen. Niets is te gek en onze hairstylisten doen er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken. Wij hebben alleen hairstylisten met meerdere jaren ervaring, een gemotiveerde houding en een creatieve mind in ons betstand. Op deze manier komt u altijd tot het beste en meest unieke. Kortom een hairstylist kan uw zorgen over de kapsels van de modellen zeker wegnemen. 

MUA of hairstylist boeken? 

Heeft u interesse in een van de make-up artists of hairstylists van Mmodels? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u ons altijd benaderen wanneer u graag meer informatie wilt over onze diensten. 

Terug naar overzicht