Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Promotiemodellen

Ervaren promotiemodellen

Voor het promoten van uw product, evenement of bedrijf kunt u bij Mmodels terecht voor promotieteams. Geheel naar de wens van de klant kunnen wij een promotieteam samenstellen van professionele en representatieve mensen.

Deze teams stralen van enthousiasme en bedrevenheid. Indien u vaker gebruik wil maken van onze promotieteams wordt er een vaste groep van promoters samengesteld die de missie en visie van uw bedrijf, merk, product of dienst feilloos aanvoelen en overbrengen op uw doelgroep.

Verkoop

Onze promotiemodellen doen er alles aan om zo veel mogelijk verkopen voor u te genereren. Zij hebben dan ook geleerd hoe zij het beste de sales kunnen optimaliseren. Alles wat met promotie te maken heeft, kan ons personeel aan. Of het nu gaat om sampling, het uitdelen van flyers of tasting.

U, als opdrachtgever, bepaalt wat er precies wordt gedaan. Het programma kunt u daarom ook helemaal naar eigen wensen invullen. De modellen passen zich hier dan op aan en zorgen ervoor dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.  

Trainingsdag

Door veel ervaring weten wij dat het beste resultaat wordt behaald wanneer de modellen van tevoren zijn ingelicht over het bedrijf, het product en de werkzaamheden. Daarom zien wij dat er voor een promotieactie vaak een trainingsdag wordt gegeven. Deze trainingsdag is niet alleen ter informatie, maar ook wordt hier vaak gekozen welke modellen er echt aan de slag gaan tijdens de promotieactie en welke modellen er als eventuele back-up staan.  

Promotiemodellen boeken?

Heeft u interesse in onze promotiemodellen of wilt u een heel promotieteam boeken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, verdere informatie of een vrijblijvende offerte. 

Terug naar overzicht