Heeft u vragen? Neem contact met ons op!
Vrouwelijke modellen

Onze vrouwelijke modellen

Vrouwelijk modellen zijn er in veel soorten en maten. Zo zijn er vrouwelijke catwalk- en fotomodellen maar ook de vrouwelijke plussize en lingerie modellen. 

Vrouwelijke fashion modellen

Fashion modellen zijn modellen waar strenge eisen aan worden gesteld door de modewereld. Ook de fashion modellen van Mmodels voldoen aan deze strenge eisen. 

Deze eisen zijn: 

  • De lengte van het model moet minimaal 1.73 en maximaal 1,82 zijn.
  • De leeftijd van beginnende vrouwelijke fashion modellen ligt tussen de 13 en de 19 jaar. Dit komt omdat modellen zich tussen deze leeftijden het beste kunnen ontwikkelen. 
  • Er worden verschillende omtrekken van de borst taille en heup verwacht bij een fashion model. De perfecte maten zijn dan ook 80 cm voor de borst, 50 cm voor de taille en 90 cm voor de heup. Voor de meesten is het bijna onmogelijk om deze specifieke maten te hebben, daarom is het toegestaan om met een marge van ongeveer 5 cm rond deze maten te zitten. 
  • De huid van een fashion model moet zo gaaf mogelijk zijn, er mogen geen opvallende littekens of andere oneffenheden te zien zijn. 

Al deze aspecten zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de kleding die getoond moet worden, het beste tot zijn recht komt. Op deze manier heeft u het meeste profijt van de ingehuurde modellen. 

Overige vrouwelijke modellen

Wilt u een vrouwelijk fashion model of een van onze andere vrouwelijke modellen boeken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u het beste resultaat krijgt. Door contact op te nemen kunt u onder andere meer informatie krijgen over onze modellen of kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Terug naar overzicht